Voeding & ontspanning

Lekkerder in je vel zitten?

Wil jij goed voor jezelf zorgen van binnen en van buiten? Kom dan langs voor een heerlijke massage of gezichtsbehandeling in mijn schoonheidssalon.

Het is een feit dat er tegenwoordig veel meer mensen een hoge leeftijd bereiken dan vroeger, maar lang niet altijd in goede conditie. Veel mensen voelen zich niet fit, slapen slecht, ervaren veel stress en hebben last van allerlei klachten. Drukte en spanningen vragen veel energie.

Met meer ontspanning, gezonde voeding en voldoende beweging word je gezonder oud!

Ontspannen kun je bijvoorbeeld door het ondergaan van een massage. Een moment om te genieten, om tijd voor jezelf te nemen! Mogelijk kun je daarna beter slapen en heb je minder pijn-stress klachten. Mensen ervaren hierdoor echt dat ze “lekkerder in hun vel zitten”. Logisch, want massage is effectief bij veel lichamelijke en geestelijke klachten.  Door de aanraking komt het zenuwstelsel tot rust, de doorbloeding van huid en spieren verbetert, voedingsstoffen worden makkelijker opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd. De ontspanning die een massage teweegbrengt, vermindert stress en zorg voor mentale verfrissing!

Eet gewoon Voeding & leefstijl