Succesverhalen

Vele mensen hebben mooie successen behaald onder begeleiding van Marlissa bij Eet gewoon. Onderstaand een selectie van de vele succesverhalen.

Het verhaal van Angelique

Angelique valt 8 kilo af in 12 weken tijd.

Ik wilde graag afvallen. Maar niet via poeders en pillen. Ik was vooral opzoek naar een programma die goed in mijn werk- en privéleven in te passen is.
Daarbij wilde ik graag “gewoon” blijven eten en koken voor mijn gezin.
De aanpak van het programma en het bijbehorende duidelijk voedingsadvies, zijn mij erg goed bevallen.
Ik ben 8 kilo afgevallen in 12 weken! En daar ben ik heel blij mee.
Ik ben nog niet op mijn wenste gewicht, maar ik weet nu in elk geval wel dat ik kan doen om nog verder af te vallen. Marlissa, dank voor jou tips en adviezen!

Eet gewoon Voeding & leefstijl

Het verhaal van Roelien

Roelien valt bijna 15 kilo af in 12 weken tijd.

“Yes Roelien in a dress”. Dat Riep mijn collega toen wij elkaar voor de eerste keer in bijna 2 jaar elkaar weer zagen. In de kleine 1,5 jaar daarvoor zag ik mijzelf niet in een jurk lopen. Ik kwam met Marlissa in contact en we hadden meteen een afspraak gepland voor een traject. De knop ging meteen helemaal om. Na deze impulsieve actie gaf onze eerste afspraak mij direct vertrouwen. Niet moeilijk doen met bijzondere poeders of speciale maaltijden, doe maar gewoon. Kort erna ging ik op vakantie. We hebben samen besproken hoe ik het beste mijn keuzes kon maken op vakantie. En met resultaat! 3,3 kg eraf in 3 weken vakantie! Een betere motivatie en de wekelijkse gesprekken met Marlissa, die net zo enthousiast kon worden over het resultaat als ikzelf, heeft mij enorm gemotiveerd. Zelfs toen ik plotseling toch wat aankwam. En met een geweldig resultaat heb ik het programma afgesloten. 14,9 kg afgevallen in 12 weken tijd. Samen met Marlissa ben ik de strijd aangegaan om de kilo’s kwijt te raken. De knop is om en door de begeleiding en ondersteuning voel ik mij fitter en kijk ik vol trots in de spiegel.

Eet gewoon Voeding & leefstijl

Het verhaal van Bianca

Bianca valt bijna 7 kilo af in 12 weken tijd.

Ruim 7 kilo afvallen in 12 weken. Dat is mij door begeleiding van Marlissa toch maar gelukt. Mijn motivatie? Na mijn 45 ste kwamen er geruisloos zo steeds een paar kilootjes bij. Ik dacht bewust te eten, en toch lukte het niet om op gewicht te blijven. En een dieet? Daar geloofde ik niet in, want meestal vliegen de kilo’s er na zo een dieet er net zo hard weer aan. De aanpak van Marlissa van ‘normaal eten’ dat sprak mij wel aan.  Marlissa maakte met mij een persoonlijk dagmenu gebaseerd op normale gezonde voeding. Het belangrijkste motto? Kies zo vaak als je kunt de gezonde variant, let op je portiegrootte en zoek balans. Het lastigst vond ik het avondeten en minder ongezonde snacks. Al vond ik wel heel snel lekkere en gezonde alternatieven. Bij elke coach afspraak zagen we resultaat en dat motiveerde enorm. Marlissa was er voor vragen en tips. Praktisch en altijd passend bij mijn leefstijl. Ik ben blij met mijn nieuwe gewicht en gemotiveerd dat zo te houden. En een bijkomend voordeel. Leuke kleding, die ik al een paar jaar niet meer aankon, passen weer! 

Eet gewoon Voeding & leefstijl

Het verhaal van Ton

Ton valt 10 kilo af in 12 weken tijd, voelt zich fitter en slaapt beter!

Ik moest van mijzelf iets doen aan het overgewicht. Bij het eerste gesprek hebben we samen gekeken wat een haalbaar doel is. We gingen voor 10 kg in 12 weken. Op basis daarvan hebben we een voedingsplan opgesteld. Niks diëten, rare recepten en geen rare fratsen. Gewoon verstandig eten en de goede producten kiezen. In het begin is het veel nadenken over wat je gaat eten. Niet omdat het moeilijk was, maar omdat het anders is dan je gewend bent. Dat ging goed en al na de eerste week had ik een kilo eraf. Natuurlijk gaat het voor je eigen gevoel nooit snel genoeg, maar het lukte gewoon erg goed. Het programma was goed vol te houden, logisch ook omdat je zoals gezegd “gewoon” eet zonder ingewikkelde menu’s. Wat vooral opviel is dat ik veel meer ging eten dan dat ik gewend was. 6 eetmomenten per dag. Ik ben het programma een tweetal hulpmiddelen gaan gebruiken. Voldoende water drinken was een probleem voor mij, Gelukkig vond ik een app die mij eraan herinnerde dat ik moest drinken. Ook hield ik mijn voeding bij in een app. Heel fijn en het gaf mij een duidelijk inzicht. 
Al met al had ik een goede stok achter de deur, Marlissa. Mijn 12 weken afgesloten met 10 kilo minder, voel mij fitter, slaap beter én minstens zo belangrijk een flink aantal buik- en borstcentimeters minder. Al met al zijn deze 12 weken voor mij erg belangrijk geweest. Bedankt voor alle tips, stok achter de deur en dat de knop nu echt om is gegaan. Ik ben best trots op mijzelf!

Eet gewoon Voeding & leefstijl

Het verhaal van Ezra

Tips en adviezen hebben bijgedragen aan een betere gezondheid van Ezra.

Ezra (een peuter van 3 jaar) kreeg als diagnose Pfeiffer, een diagnose waar ik (als moeder) weinig mee kon, ik zag mijn kind alleen maar achteruit gaan – hij had continue ontstekingen en was erg moe, ook heeft hij een schommelende bloedsuikerspiegel.
Na een tip (van de docente van de peutergym) ben ik bij Marlissa terecht gekomen. Van haar kreeg ik goede adviezen rondom voeding voor mijn zoon, ik wist bijv. dat er in fruit fruitsuikers zaten, maar had me niet bedacht, dat fruit ook een schommelende bloedsuikerspiegel teweeg kon brengen. Mijn zoontje lust graag appels, dus die kreeg hij als hij wilde. Door de tips en adviezen van Marlissa heb ik het voedingsschema voor Ezra aangepast, let ik er nu op dat hij op vaste tijden eet en voldoende eiwitten binnen krijgt.
Ik ben zo blij met deze adviezen, omdat Ezra nu al een half jaar klachtenvrij is!! Wie had dat ooit kunnen denken?! Zo bijzonder en we zijn daar, als ouders, ook erg dankbaar mee, om een jongetje te zien die lekker ondeugend en eigenwijs is ipv een mannetje wat alleen maar hangt en op de bank ligt.
De tips en adviezen van Marlissa hebben enorm bijgedragen aan de verbetering van de gezondheid van Ezra, hulde voor haar kunde en kennis!

Eet gewoon Voeding & leefstijl

Het verhaal van Carlos

In 3 maanden tijd zijn Carlos zijn spieren zichtbaar gaan groeien.

Carlos is een fanatieke krachttrainer.
Ik wil in dit verhaal vertellen wat er is veranderd sinds ik bij Marlissa een voedingsplan aangemeten heb gekregen.

Ik ben een jongeman met een slanke bouw. Ik ben altijd (te) licht geweest qua kilo’s. Een kleine 3-4 jaar terug ben ik begonnen met fitness. Dit met de reden om op een gezonde manier aan te komen.
In de tijd voordat ik ging fitnessen woog ik op mijn top 53 kilo. Door veel, hard en slim te sporten ben ik in 2 jaar tijd 10 kilo aangekomen.

Terug naar nu… Voor de begeleiding bij Marlissa, zat ik een beetje op een dood spoor. Ik kwam niet meer aan en mijn prestaties in de sportschool bleven hetzelfde of werden zelfs slechter. Eigenlijk wist ik gewoon dat dit niet lag aan mijn inzet of trainingsschema.
Ik had al zoveel voor mezelf bereikt dat het wel ergens anders aan moest liggen. Voeding is natuurlijk het andere belangrijke onderdeel bij sporten. Ik vraag elke dag het uiterste van mijn lichaam. Als de voeding niet klopt, dan kom je jezelf toch een keer tegen.

Marlissa was de uitkomst! Samen met haar hebben we mijn leven qua werken, sporten en eten uitgewerkt. Daaruit kwam duidelijk naar voren dat ik in principe voldoende voeding per dag nam. Dit was alleen niet voldoende om een positieve disbalans te creëren om aan te komen. Deze disbalans is nodig om mijn spieren te laten groeien.

Na 3 maanden is mijn lichaam is voller en de spieren zijn zichtbaar aan het groeien!

Kortom ik ben blij! Mijn doelen komen weer in zicht! Ik hoop op deze manier in de toekomst door te kunnen gaan. Wie weet heb ik Marlissa weer nodig voor extra tips en een professioneel advies.

Eet gewoon Voeding & leefstijl

Het verhaal van Justin

In 5 maanden tijd is Justin afgevallen, gezonder gaan eten en in spiermassa aangekomen.

Ik wil graag vertellen over mijn afvalproces en de doelen die ik heb bereikt met behulp van Marlissa.

Ongeveer 5 maanden geleden ben ik bij Marlissa begonnen om af te vallen, wat meer spier massa te krijgen en om mijn eetpatroon te veranderen. Ik ben iemand die van lekker eten houd en vooral eten waar veel vet in zit. Voordat ik bij Marlissa kwam ging ik maar af en toe 1 a 2 keer in de week naar de sportschool maar ik merkte dat er weinig tot geen verandering was van mijn lichaam.

Ik besloot om naar Marlissa te gaan om te kijken wat we er aan konden doen zodat ik verbetering ging zien van mijn lichaam. We hebben samen besloten om een aangepast voedingsschema te maken met als doel een paar kilo’s afvallen, gezonder te gaan eten en wat meer spier massa krijgen. Sinds ik gezonder ben gaan eten (daar had ik in het begin moeite mee) ben ik een stuk fitter geworden dan dat ik was. Ik heb een trainingsschema gekregen op de sportschool zodat ik wat meer spier massa zou krijgen en dat is gelukt mede dankzij dat ik een stuk gezonder ben gaan eten.

In de 5 maanden begeleiding bij Marlissa heb ik mijn doelen zo goed als bereikt. Ik ben afgevallen zoals ik dat wilde, ben gezonder gaan eten en heb meer spier massa gekregen!. Ik ga nu 3 a 4 keer in de week naar de sportschool en ben ik intensief aan het trainen en dan vooral krachttraining om nog meer spiermassa te krijgen dan wat ik tot nu toe heb bereikt. Dit doe ik elke week. En doordat ik dit ben gaan doen heb ik mijn doelen bereikt die ik voor ogen had.

Ik hoop dat ik met mijn verhaal mensen kan overhalen om gezonder te gaan eten en lekker te gaan trainen. Het is in het begin even moeilijk maar als je eenmaal bezig bent dan wil je niet meer stoppen en bereik je vanzelf je doel.

Eet gewoon Voeding & leefstijl